Uncategorized

”project” Gooseneck te koop.

Iedere dag levert deze Gooseneck  in onze shop weer stof tot gesprek. Het is toch ook een supergaaf model motor. En hoe leuk is het als je zoiets in je shop kan neerzetten met je eigen zadel, tassen en andere lederen accessoires. Dat dachten wij ook toen we hem lieten bouwen.

Helaas was onze ”bouwer” niet echt een man van zijn woord, en na het herhaaldelijk niet nakomen van de gemaakte afspraken en aflever termijn hebben wij na 18 maanden besloten het hele project terug naar huis te halen. Binnen het jaar zou de motor af zijn, en als je dan na 18 maanden alleen nog maar een frame heb staan waar 2 wielen, een voorvork en een half afgemaakt spatbord zijn opgeschroefd, daar wordt echt  je niet vrolijk van. De ”die weten niet wat ze willen” vlieger gaat helaas niet op in dit geval.Tot de laatste schroef wisten we wat en hoe we hem wilden, maar helaas praatjes vullen geen Gooseneck gaatjes. En de ”ik wilde er net aan beginnen” frase ook niet, omdat het erg makkelijk is als je via je beveiliging camera mee zit te kijken naar wie er je erf op komt rijden, om vervolgens even snel naar een motor kan lopen en er een ouwe lap aftrekken en breed grijnzend doen of je net aan de slag wil. Maar goed iedereen werkt en behandeld zijn klanten op de manier die ze zelf het beste vinden.En als dit de bedrijfsfilosofie is, wij kunnen er persoonlijk niet mee leven maar een ander zal het misschien helemaal te gek vinden.

Ondanks dat wij heel goed wisten hoe we de motor willen hebben, zelfs een foto met richtlijnen hoe we hem ongeveer graag wilden zien, is het hele project helaas niet tot een goed eind gekomen.Waarom? Het zal waarschijnlijk altijd een groot raadsel blijven.

Veel van jullie hebben hem waarschijnlijk al in het echt kunnen bewonderen, in onze shop of op de Big Twin 2016, veel verder dan toen is  het helaas niet gekomen. We hebben besloten om hem ook niet meer verder af te laten maken door een ander bedrijf.

Voor de liefhebber is dit een pracht project om te voltooien, wij gaan in de toekomst echter  liever met iets anders verder het is voor ons alleen nog  oud zeer en dat moet je zo snel mogelijk achter je laten. Op de materialen van deze motor is niet bespaard. Het frame is een Santee Softail frame, velgen zijn Mammoth big spokes 18 inch, er zit een tank op met een messing dop. De voorvork is een web springer van Kruyswater,  het spatbord is van Lobrow customs maar is niet af ,of passend voor de motor gemaakt. Er zit een shovel blok in maar dat hoef je er niet per se bij te nemen.Het stuur is custom gemaakt door onze voormalig vriend de ”metalsjeeper” maar klopt niet helemaal, misschien is het nog aan te passen zo niet dan heb je nog een nieuw stuur nodig erbij.

Verder hebben we er nog vele mooie messing onderdelen bij die bij interesse erbij overgenomen kunnen worden, zoals o.a luchtfilter, rem en koppelings handels.

Interesse? Kom hem maar bekijken in onze gezellige showroom te Strijen waar wij overigens ook het perfecte zadel voor dit project kunnen realiseren; we vertellen je graag alles over dit mooie project.

Bad Ass Seats

Antonie van Leeuwenhoekstraat 5

3291CR Strijen – Nederland.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *