Over Bad Ass Seats…

Over Bad Ass Seats ons bedrijf; daar is best het een en ander over te vertellen 🙂   Na een aantal jaren hobbymatig met leer gewerkt te hebben en steeds vaker de vraag kregen of we ook wat voor anderen konden maken hebben we in 2014 van onze hobby ons werk gemaakt en zo ontstond Bad Ass Seats. Al snel verkochten we onze zadels via Facebook en Marktplaats en binnen de kortste keren konden we samen fulltime aan de slag.

Alle gebruikte technieken hebben we ons in korte tijd eigen moeten maken, onze klanten zijn net als wij zelf veeleisend en stellen hoge maatstaven aan hun aankoop. Eigenwijs als we zijn proberen we zoveel mogelijk in eigen beheer te produceren. Of het om een zadel of een website gaat, we doen het gewoon zelf! En onze ervaring is dat met vallen en opstaan je een heel eind komt. Soms is het goed om keihard op je bek te gaan daar leer je van, of het nu productie van zadels betreft of mensen die op je pad komen;er gaat geen dag voorbij dat wij niets bijleren.

Inmiddels verkopen we onze zadels en andere artikelen door heel Europa. We houden ervan om de oude technieken toe te passen, die vaak ook erg arbeidsintensief zijn. Een heel handbewerkt zadel of tas zal dan ook altijd prijziger zijn dan een afbeelding met de laser. Er is voor beide technieken iets te zeggen. Met een laser kan je waanzinnige gedetailleerd te werk gaan, of juist een superstrakke afbeelding maken. Maar..de ouderwetse manier dus snijden, kloppen en stempelen daar krijg je een mooi relief van in het leer met dieptes die je bij een laser niet zal zien.

Leer is een mooi natuurlijk materiaal om mee te werken en we zijn dol op de creatieve dingen die je er mee kan doen. Een prijsindicatie, een afbeelding met de laser kost 50 euro en daarvoor kan een afbeelding gemaakt worden van iedere gewenst formaat het kan een plaatje zijn van 10×10 cm maar je kan ook het hele zadel ermee bedekken. Bestel je bij ons een lederen item dan kan je er vanuit gaan dat je een kwaliteit product in huis haalt want we werken alleen met de allerbeste materialen die we tot onze beschikking hebben. Of je een riem koopt of een zadel, bij de juiste verzorging gaat het een leven lang mee. Bel of mail ons gerust voor meer informatie, we maken graag custom opdrachten en we zijn ontzettend benieuwd naar jouw eigen creatieve idee wat door ons vormgegeven kan worden. Of neem een kijkje in onze Portfolio waar we een mooie collectie foto’s hebben die onze klanten ons gestuurd hebben de afgelopen jaren. Bij ons iets gekocht en wil je ook op de website? Mail ons dan snel je foto! 

We zien je graag terug in onze winkel te Strijen, of loop een keer gezellig bij ons langs op een beurs.

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren